Reserveer afspraak

Ruiter

Als ruiter is het belangrijk om correct mee te kunnen bewegen met je paard, echter dit is niet zo eenvoudig als we denken. Een goede voorbereiding is hierin belangrijk.

Door les te paard, fitness, massage of coaching krijgen jij en je paard een betere connectie en minder ruis in de communicatie tijdens het rijden en kunnen jullie samen een hoger niveau behalen. Tijdens het rijden wordt er fysiek veel gevraagd van je paard en ook jij moet hier aan kunnen voldoen. Neem een kijkje bij het kopje 'Ruiterfit' en ontdek hoe jij je paard tijdens het rijden kan helpen doormiddel van een betere conditie, co√∂rdinatie en een groter lichaamsbewustzijn. 


Naast de ruiterfit lessen is ook instructie een onderdeel van Moving Horses. Tijdens deze lessen wordt er gekeken naar de mogelijkheden van zowel paard als de ruiter, het belang van het paard staat altijd voorop.
Interesse? Klik op 'Instructie'. 


Wil je je kostbare tijd besparen? Geen zin in een hele work-out? 

Laat dan eens een ruiteranalyse maken! Aan de hand van een filmpje wordt jouw zit te paard geanalyseerd Je ontvangt een verslag, waarin jouw houding uitgebreid in beeld is gebracht inclusief een aantal tips en oefeningen die voor jou waardevol zijn.  Als je iedere dag 5 minuten besteed aan het doen van deze oefeningen, dan blijf jij een fitte ruiter en zul je je steeds soepeler voelen. En hoogstwaarschijnlijk ga je merken dat je fijner kunt meezitten met je paard. Dat zal je paard ook vast waarderen ;-) 

¬©2024 Stal Moving Horses. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.