Moving HorseSimulator (s), niet 1 maar 2!

Zo ontzettende trots, want dit weekend is onze tweede Moving HorseSimulator afgeleverd. En wat hij is gaaf geworden! Vanaf nu is het ook mogelijk om duotrainingen te geven! Dus kom samen met je vriend(in), moeder of andere paardengek en ervaar samen wat deze Moving HorseSimulators voor je kunnen betekenen in het verbeteren van je houding en zit. En geloof me, dat is echt bijzondere ervaring!  

Moving HorseSimulator
Moving HorseSimulator

Moving HorseSimulator

Onze eigen Moving HorseSimulator staat nu bij ons op stal. En wat zijn we er blij mee! Het is zo leuk om samen met ruiters te werken aan een functionelere houding te paard. Meer lichaamsbewustzijn te creëren,  het ruitergevoel te verbeteren en daardoor een beter team te vormen met je paard. Ook is de simulator super fijn om in te zetten bij ruiters die het graag willen leren, maar die liever niet teveel de paardenrug willen belasten. Op de Moving HorseSimulator kun je gerust foutjes maken, hij kan het hebben. Ben je een gevorderde ruiter dan is het gaaf om bijvoorbeeld  te werken aan verfijning in je hulpgeving door middel van je zit je balans te verbeteren tijdens het rijden van de series. Met deze simulator kun je heel veel oefenen en dat maakt hem ook zo waardevol. Maak een afspraak en beleef het zelf!

Nieuws

Zorgnetwerk voor Ruiters

Moving Horses is als ruitervitaal coach / personal trainer aangesloten bij het Zorgnetwerk voor Ruiters, www.ZNVR.nl. Je kunt hier zoeken op ruitervitaalcoaches, ruiterfysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten enz. Neem een kijkje op deze site, er staan veel leuke wetenswaardigheden op voor ruiters. Doe er vooral je voordeel mee!

One Switch, geslaagd voor de 2e verdiepingsmodule ruitervitaalcoach

Ik heb de opleiding tot ruitervitaalcoach bij One Switch, deels op locatie Dressuurstal Van Baalen en deels op de locatie van One Switch in Ingen gevolgd. Deze opleiding bleek mij heel erg goed te passen. Ik heb alle modules met hoge cijfers doorlopen en met veel gedrevenheid ben ik begin 2021 aan de slag gegaan als ruitervitaalcoach/personal trainer. Onwijs veel energie haal ik uit dit werk, omdat ik blije enthousiaste ruiters zie, die naast hun paard ook graag aan zichzelf werken. Passende aanvulling is dat ik ook instructeur ben en dus tevens ruiters op het paard verder kan helpen om hun doelen te bereiken. 

NIEUW: Ruiteranalyse te paard 

Stuur een filmpje op en laat je houding te paard analyseren. 
Je ontvangt een uitgebreid verslag incl. foto's van de bevindingen met 5 oefeningen/tips waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Nu voor € 20,00, vanaf 1 november € 40,00.

Ik help je graag op weg!

Clinic Ruiterfit bij PC Varus (28-05)

Een super leuke clinic gegeven aan de ponyruiters van PC Varus. De kinderen deden fanatiek mee, niet alles ging even vlekkeloos, maar dat zorgde ook wel weer voor hilarische momenten. Vooral de oefeningen op en met de balance bal waren favoriet. Klik op onderstaande button voor een impressie. 

Juweeltje drachtig van Fontaine TN
Super blij zijn wij dat we kunnen melden dat ons Juweeltje drachtig is van Fontaine TN. 
Verwachte datum geboorte veulen: 17 juni 2021. 

Veulen geboren (09-04-2020)
Super blij met ons veulen (New Forest). Haar naam is Kiki (Hattrick Vogue x Hamlet's Magnum XL). Wauw, wat kan ze al soepel bewegen! Ze wordt met de dag mooier. Kan ook haast niet anders met zo'n mooie lieve moeder en zo'n knappe vader. 

©2020 Stal Moving Horses. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.