Klik hier voor meer informatie over het trainingsweekend 'Duurzaam bewegen'. 

Nieuwsbrief nr. 3 (mei 2023)

Nieuwsbrief nr. 2

Nieuwsbrief nr. 1 


Moving HorseSimulator
Moving HorseSimulator

Moving HorseSimulator (ook duotrainingen)

  • Nog nooit op een paard gezeten? 
  • Revaliderend?
  • Heb je rugklachten tijdens of na het rijden?
  • Last van wiebelbenen? 
  • Snel buiten adem tijden het rijden?

Onze Moving HorseSimulator Dancer helpt je op weg! Hij helpt je om meer lichaamsbewustzijn te creëren,  het ruitergevoel te verbeteren en daardoor een beter team te vormen met je paard. Ben je beginnende ruiter, dan leert Dancer hoe je de bewegingen van een echt paard moet volgen, zodat je eerste keer rijden op een echt paard je een stuk makkelijker afgaat. Op de Moving HorseSimulator kun je gerust foutjes maken, hij kan het hebben. Ben je een gevorderde ruiter dan is het gaaf om bijvoorbeeld  te werken aan verfijning in je hulpgeving door middel van je zit je balans te verbeteren tijdens het rijden van de series of een piaffe / passage. Met deze simulator kun je heel veel oefenen en dat maakt hem ook zo waardevol. Maak een afspraak en beleef het zelf!

Wij hebben twee simulators, dus kom samen met je vriend of je vriendin een training volgen. Je traint tegelijkertijd, wel zo leuk!

Zorg Netwerk voor Ruiters

Zorgnetwerk voor Ruiters

Moving Horses is als ruitervitaal coach / personal trainer aangesloten bij het Zorgnetwerk voor Ruiters, www.ZNVR.nl. Je kunt hier zoeken op ruitervitaalcoaches, ruiterfysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten enz. Neem een kijkje op deze site, er staan veel leuke wetenswaardigheden op voor ruiters. Doe er vooral je voordeel mee!

©2020 Stal Moving Horses. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.