NOTEER: 

24 februari 2024 Zitlessen op de Moving Horse Simulator Dancer

🐴🌟 Maak je klaar voor een unieke ervaring op onze simulator Dancer! 🌟🐴

Heb je er wel eens van gehoord en ben je een beetje nieuwsgierig naar wat zo'n paardensimulator nou eigenlijk is en voor jou zou kunnen betekenen? Wil je je rijvaardigheden en houding best graag naar een hoger niveau tillen? Dan is onze dagtraining op de simulator een perfect begin voor jou!

Schrijf je hieronder in voor:
🐎 een duoles van 30 minuten voor slechts € 25! 🎉. 

Tijdens deze intensieve trainingssessie krijg je de kans om je balans, zit en coördinatie te verbeteren onder begeleiding van een ervaren instructeur en Franklin Method Trainer **. Onze simulator bootst realistische rijomstandigheden na, waardoor je de perfecte gelegenheid hebt om je vaardigheden te oefenen en te verfijnen.
De les sluiten we af met een challenge. 

En er is meer! Tijdens onze dagtraining is het ook mogelijk voor geïnteresseerden om onder het genot van een kopje koffie of thee te komen kijken en te leren van onze sessies. Dus nodig je vrienden, familie en mede-ruiters uit om te komen zien hoe jij je vaardigheden naar een hoger niveau tilt! 🌟

Mis deze kans niet om te trainen als een pro! Schrijf je vandaag nog in en dompel jezelf onder in leerzame momenten en de magie van Horse Simulator Dancer. 🚀🐎 

Massage winteraanbieding (helaas deze aanbieding is 31 jan 2024 verlopen)

De kou en nattigheid zit volop in de lucht. De spieren reageren hierop door sneller vast te gaan zitten. In deze periode van het jaar zie ik opvallend meer schouder- en nekklachten voorbij komen.  Heb jij met dit weer ook meer last van je rug, schouders, nek of van je benen?

Merk jij tijdens deze natte en koude dagen ook dat

 • Je schouders sneller gaan vastzitten?
 • Je meer last hebt van je rug?
 • Je sneller pijn of spanning voelt tussen je schouderbladen
 • Je sneller een stijve nek hebt?
 • Je minder snel bent in je reacties?
 • Je armen en/ of benen zwaar aanvoelen?
 • Je moeite hebt met je hoofd draaien?

Dit weertype vraagt extra aandacht voor onze fysieke gesteldheid, omdat het direct inwerkt op de weerstand, gezondheid en aansturing van de spieren. Met koude stramme spieren is je lichaam gevoeliger voor blessures. Het 'sluipt' er  in, zeg maar...

De wintermaanden zijn bij uitstek de ideale maanden om eens een check-up te laten doen.
Kijk eens kritisch naar jezelf:

 • Hoe sta jij er fysiek eigenlijk voor?
 • Kun jij eigenlijk ook wel een boost gebruiken?
 • Lijkt het jou ook fijn om eens lekker alle kou uit je spieren te laten masseren?
 • Lijkt het jou ook prettig om je weer losser te voelen?
 • Zou jij een moment voor jezelf ook wel eens kunnen waarderen? 

Je hebt geluk, want met de winteraanbieding krijg je 5 massagebehandelingen binnen een periode van 15 weken. Voor de 6e behandeling krijg je 50% korting. Deze actie is er om jou de winter door te helpen!

Dus boek nu je afspraak!



Nieuwsbrief nr. 3 (mei 2023)

Nieuwsbrief nr. 2

Nieuwsbrief nr. 1 


Moving HorseSimulator
Moving HorseSimulator

Moving HorseSimulator (ook duotrainingen)

 • Nog nooit op een paard gezeten? 
 • Revaliderend?
 • Heb je rugklachten tijdens of na het rijden?
 • Last van wiebelbenen? 
 • Snel buiten adem tijden het rijden?

Onze Moving HorseSimulator Dancer helpt je op weg! Hij helpt je om meer lichaamsbewustzijn te creëren,  het ruitergevoel te verbeteren en daardoor een beter team te vormen met je paard. Ben je beginnende ruiter, dan leert Dancer hoe je de bewegingen van een echt paard moet volgen, zodat je eerste keer rijden op een echt paard je een stuk makkelijker afgaat. Op de Moving HorseSimulator kun je gerust foutjes maken, hij kan het hebben. Ben je een gevorderde ruiter dan is het gaaf om bijvoorbeeld  te werken aan verfijning in je hulpgeving door middel van je zit je balans te verbeteren tijdens het rijden van de series of een piaffe / passage. Met deze simulator kun je heel veel oefenen en dat maakt hem ook zo waardevol. Maak een afspraak en beleef het zelf!

Wij hebben twee simulators, dus kom samen met je vriend of je vriendin een training volgen. Je traint tegelijkertijd, wel zo leuk!

Zorg Netwerk voor Ruiters

Zorgnetwerk voor Ruiters

Moving Horses is als ruitervitaal coach / personal trainer aangesloten bij het Zorgnetwerk voor Ruiters, www.ZNVR.nl. Je kunt hier zoeken op ruitervitaalcoaches, ruiterfysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten enz. Neem een kijkje op deze site, er staan veel leuke wetenswaardigheden op voor ruiters. Doe er vooral je voordeel mee!

©2020 Stal Moving Horses. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.