OKTOBER ACTIE:

Moving HorseSimulator Dancer

5-Rittenkaart niet voor € 225,00 maar slechts voor € 217,50 (individuele training)
Meld je voor 1 oktober 2022 aan via onderstaand formulier en profiteer!

Reactie lesklant:
'Wauw, het op deze manier inzetten van de Franklin bal heeft voor mij een MAGISCH effect. Ik voel het zadel veel beter onder mijn zitvlak en het wordt makkelijker om te veren vanuit mijn enkels'.


Franklin Method voor Ruiters

"De Franklin Methode® is een fysieke, mentale én speelse trainingsmethode die met behulp van beweging, verbeelding en tastbare anatomie en biomechanica je houding, beweeglijkheid en lichaamsbewustzijn bevordert.

Met dit nieuwe bewustzijn ga je op een andere manier met je lichaam en haar functioneren om, wat een positieve invloed heeft op je bewegingen, houding, gezondheid en gemoed."  

Franklin Method Equestrian gebruikt een wetenschappelijk onderbouwd systeem om je rijden te verbeteren door van gedachten te veranderen. Dit moet je gewoon zelf eens ervaren! 

Extra leuk: nu ook duotrainingen mogelijk!

Klik hier om zelf een afspraak in te plannen, of neem contact met mij op. 

Moving HorseSimulator (s), niet 1 maar 2!

Zo ontzettende trots, want dit weekend is onze tweede Moving HorseSimulator afgeleverd. En wat hij is gaaf geworden! Vanaf nu is het ook mogelijk om duotrainingen te geven! Dus kom samen met je vriend(in), moeder of andere paardengek en ervaar samen wat deze Moving HorseSimulators voor je kunnen betekenen in het verbeteren van je houding en zit. En geloof me, dat is echt bijzondere ervaring!  

Moving HorseSimulator
Moving HorseSimulator

Moving HorseSimulator

Onze eigen Moving HorseSimulator staat nu bij ons op stal. En wat zijn we er blij mee! Het is zo leuk om samen met ruiters te werken aan een functionelere houding te paard. Meer lichaamsbewustzijn te creëren,  het ruitergevoel te verbeteren en daardoor een beter team te vormen met je paard. Ook is de simulator super fijn om in te zetten bij ruiters die het graag willen leren, maar die liever niet teveel de paardenrug willen belasten. Op de Moving HorseSimulator kun je gerust foutjes maken, hij kan het hebben. Ben je een gevorderde ruiter dan is het gaaf om bijvoorbeeld  te werken aan verfijning in je hulpgeving door middel van je zit je balans te verbeteren tijdens het rijden van de series. Met deze simulator kun je heel veel oefenen en dat maakt hem ook zo waardevol. Maak een afspraak en beleef het zelf!

Zorgnetwerk voor Ruiters

Moving Horses is als ruitervitaal coach / personal trainer aangesloten bij het Zorgnetwerk voor Ruiters, www.ZNVR.nl. Je kunt hier zoeken op ruitervitaalcoaches, ruiterfysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten enz. Neem een kijkje op deze site, er staan veel leuke wetenswaardigheden op voor ruiters. Doe er vooral je voordeel mee!

Juweeltje drachtig van Fontaine TN

Super blij zijn wij dat we kunnen melden dat ons Juweeltje drachtig is van Fontaine TN. 
Verwachte datum geboorte veulen: 17 juni 2021. 

Veulen geboren (09-04-2020)

Super blij met ons veulen (New Forest). Haar naam is Kiki (Hattrick Vogue x Hamlet's Magnum XL). Wauw, wat kan ze al soepel bewegen! Ze wordt met de dag mooier. Kan ook haast niet anders met zo'n mooie lieve moeder en zo'n knappe vader. 

©2020 Stal Moving Horses. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.