Nieuws

Moving Horses Joker Horse Simulator 

Super gaaf... hij is besteld...over een tijdje is het ook mogelijk om houding en zitlessen te volgen op Moving Horses Joker. Kijk voor meer info op:
https://www.jokerthehorsesimulator.com/nl_NL/index.php/galary/

NIEUW: Ruiteranalyse te paard 

Stuur een filmpje op en laat je houding te paard analyseren. 
Je ontvangt een verslag incl. foto's van de bevindingen met 5 oefeningen/tips waar je zelf mee aan de slag kunt. 
Kosten € 20,00.

Ik help je graag op weg!

Clinic Ruiterfit bij PC Varus (28-05)

Een super leuke clinic gegeven aan de ponyruiters van PC Varus. De kinderen deden fanatiek mee, niet alles ging even vlekkeloos, maar dat zorgde ook wel weer voor hilarische momenten. Vooral de oefeningen op en met de balance bal waren favoriet. Klik op onderstaande button voor een impressie. 

Ruiterfit MOEDERDAG
Op zoek naar een origineel cadeau voor je moeder? Verras haar met een ruiterfitles en doe samen mee. Je hebt geen paard nodig, alleen jezelf en je moeder natuurlijk! Ook leuk als je moeder niet rijdt, want fitter worden is voor IEDEREEN GEZOND.

Wat kun je verwachten?
We werken op een leuke manier aan de basishouding, balans, rug- en buikspieren, bovenlichaam en we doen oefeningen voor meer soepelheid in de heupen, met aandacht voor het correct uitvoeren van de oefeningen. Nog nooit was sporten zo leuk :-)!. 

Hoe kan je je opgeven?
Stuur mij een appje of mail het woord 'Moederdag'. Opgave kan tot en met zondag 9 mei en is 2 maanden geldig. 

Waar?
Locatie: Vossenbult 6a, Heelweg

Kosten?
Prijs € 14,00

Koningsdag aanbieding: verbeter je houding en zit in 3 lessen

Wil jij ook meer uit je paard halen? Leer beter meezitten met jouw paard, je paard zal dit waarderen. 

Geef je op voor 3 privélessen, waarbij ik je in 3 lessen begeleid naar meer bewustwording van jouw houding te paard en de invloed hiervan op de bewegingsmogelijkheden van jouw paard.  
Opgave, via movinghorses73@gmail.com of app tel 06-20292092, tot en met 27 april en ontvang 15 euro korting op de totaalprijs van € 105,- (prijs is excl. reiskosten 0,30 c/pkm). 

Geslaagd voor module II Ruitervitaliteits Coach
Ook module II in de pocket. Vanaf begin april kun je nog meer uit jezelf halen door het volgen van een Personal Trainingstraject (speciaal voor ruiters). Wil je mee doen met een groepsles of ben je geïnteresseerd in Personal Training.  Meer info kun je vinden via 'Ruiterfit' of ga direct door naar 'Prijslijst'

Goede resultaten Pepsi in online proeven
Pepsi heeft zich overtroffen in de L1 online proef met 207,5 punten. Daarvoor al 196 en 198.5 punten, dus dat doet ze erg goed. Desondanks nog genoeg te oefenen. We trainen rustig door.  

Pepsi
Pepsi

Doe mee! Ruitervitaliteitsles
Op 4 december om 16.00 uur geef ik een les ruitervitaliteit (zonder paard). Lijkt het je leuk om mee te doen, neem dan contact met mij op of kijk voor meer info onder de knop 'Ruiterfit'. 

Juweeltje drachtig van Fontaine TN
Super blij zijn wij dat we kunnen melden dat ons Juweeltje drachtig is van Fontaine TN. 
Verwachte datum geboorte veulen: 17 juni 2021. 

Veulen geboren (09-04-2020)
Super blij met ons veulen (New Forest). Haar naam is Kiki (Hattrick Vogue x Hamlet's Magnum XL). Wauw, wat kan ze al soepel bewegen! Ze wordt met de dag mooier. Kan ook haast niet anders met zo'n mooie lieve moeder en zo'n knappe vader. 

Juweeltje onze nieuwe aanwinst (01-12-2019)
Wat een bijzondere merrie is ze, wat kan zij apart bewegen. Onbeschrijfelijk trots op haar. Voorlopig eerst maar even laten wennen aan haar nieuwe huis.