Nieuws

Zorgnetwerk voor Ruiters

Moving Horses is als ruitervitaal coach / personal trainer aangesloten bij het Zorgnetwerk voor Ruiters, www.ZNVR.nl. Je kunt hier zoeken op ruitervitaalcoaches, ruiterfysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten enz. Neem een kijkje op deze site, er staan veel leuke wetenswaardigheden op voor ruiters. Doe er vooral je voordeel mee!

NIEUWJAARSACTIE RUITERVITAALTEST

Januari is een mooi ijkpunt om eens te kijken hoe het met jouw ruiterfitheid is gesteld. Doe daarom mee met de ruitervitaaltest ACTIE van Moving Horses en krijg in beeld waar jouw sterke en zwakkere punten liggen. Mijn bevindingen ontvang je in een overzichtelijk verslag met een aantal tips speciaal voor jou! Een ruiter die goed kan meezitten is minder belastend voor zijn paard. 

Lees meer over deze actie en plan je afspraak via ACTIE RUITERVITAALTEST.  
BONUS: Wil je een personal trainingstraject van minimaal 6 weken starten, dan krijg je de ruitervitaaltest GRATIS. 

De actie is geldig tot en met 8 januari 2022. 

Haal nog meer uit jouw paard, wordt fitter en een nog betere ruiter. 

One Switch, geslaagd voor de 2e verdiepingsmodule ruitervitaalcoach

Ik heb de opleiding tot ruitervitaalcoach bij One Switch, deels op locatie Dressuurstal Van Baalen en deels op de locatie van One Switch in Ingen gevolgd. Deze opleiding bleek mij heel erg goed te passen. Ik heb alle modules met hoge cijfers doorlopen en met veel gedrevenheid ben ik begin 2021 aan de slag gegaan als ruitervitaalcoach/personal trainer. Onwijs veel energie haal ik uit dit werk, omdat ik blije enthousiaste ruiters zie, die naast hun paard ook graag aan zichzelf werken. Passende aanvulling is dat ik ook instructeur ben en dus tevens ruiters op het paard verder kan helpen om hun doelen te bereiken. 

Moving Horses Horse Simulator 

Super gaaf... hij is besteld...over een tijdje is het ook mogelijk om houding en zitlessen te volgen op de Moving Horse Simulator. Kijk voor meer info op:
https://www.jokerthehorsesimulator.com/nl_NL/index.php/galary/

NIEUW: Ruiteranalyse te paard 

Stuur een filmpje op en laat je houding te paard analyseren. 
Je ontvangt een uitgebreid verslag incl. foto's van de bevindingen met 5 oefeningen/tips waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Nu voor € 20,00, vanaf 1 november € 40,00.

Ik help je graag op weg!

Clinic Ruiterfit bij PC Varus (28-05)

Een super leuke clinic gegeven aan de ponyruiters van PC Varus. De kinderen deden fanatiek mee, niet alles ging even vlekkeloos, maar dat zorgde ook wel weer voor hilarische momenten. Vooral de oefeningen op en met de balance bal waren favoriet. Klik op onderstaande button voor een impressie. 

Juweeltje drachtig van Fontaine TN
Super blij zijn wij dat we kunnen melden dat ons Juweeltje drachtig is van Fontaine TN. 
Verwachte datum geboorte veulen: 17 juni 2021. 

Veulen geboren (09-04-2020)
Super blij met ons veulen (New Forest). Haar naam is Kiki (Hattrick Vogue x Hamlet's Magnum XL). Wauw, wat kan ze al soepel bewegen! Ze wordt met de dag mooier. Kan ook haast niet anders met zo'n mooie lieve moeder en zo'n knappe vader. 

©2020 Stal Moving Horses. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.