Reviews

Ruitersportmassage

3 november 2023

'Ik heb een fijne massage gehad, mijn rug en nek voelden meteen losser aan. De rugpijn was na de massage ook duidelijk minder aanwezig. Heerlijk kunnen ontspannen (tenzij er gewerkt werd aan de spierknopen) met fijne muziek op de achtergrond. Zeker een aanrader!'

21 oktober 2023

'Simone is heel kundig heeft heel veel kennis en ervaring van het lichaam en ze masseert erg goed, ze voelt wat aandacht nodig heeft. Ik kan haar zeker aanbevelen.' 

21 oktober 2023

'Fijne massage. Alles weer lekker los! 😁 '

29 september 2023

'Ik voelde me na de massage gelijk een stuk soepeler. Simone geeft na de massage tips en oefeningen mee, waar ik goed mee uit de voeten kan. Super bedankt, ik kom zeker terug. '

Dancer                                                  Instructie                                                        Ruiterfit

21 februari 2022

Afgelopen woensdag mijn eerste horse simulator training gehad, best wel confronterend om te merken dat er nog wel behoorlijk wat aan mijn rijvaardigheid schort! Het geeft je veel inzicht en aanknopingspunten om je houding en balans te verbeteren, Simone geeft praktische tips en goede uitleg die een en ander erg verduidelijken. Paard en ruiter blij dat ik eindelijk deze stap genomen heb, ook omdat het al jaren op mijn lijstje stond.
Grt. Henk 

-------------

30 december 2021

Ik was me er niet van bewust dat ik zo met mijn bovenbenen knijp en dat terwijl ik toch al heel wat jaren rijd. Heb net gereden en gelijk kunnen oefenen. Resultaat: ik zat heerlijk!
Erika
-----------------------------

29 december 2021
Een hele leerzame training gehad op Dancer bij Simone. Mijn zwakke punten kwamen duidelijk naar voren. Met behulp van o.a. de bal een ander zitgevoel gekregen. Vandaag het 'Joker gevoel' weer proberen te vinden op mijn beide paarden. Ik moet zeggen dat ik echt anders en bewuster zit. Het verschil was ook duidelijk te zien. Vergt natuurlijk nog wel even tijd en oefening om dit vol te houden. Hoop snel nog een aantal keren te kunnen trainen op Dancer. Het is zeker een aanrader als je jezelf wilt verbeteren!

Gonnie
----------------------------------

28 december 2021

De joker training was super leuk en leerzaam. Je kan echt op dingen letten die je normaal gesproken geheel over het hoofd ziet. De begeleiding was ook super! Al met al heb ik een super gave en leerzame les gehad waar ik zeker mee aan de slag kan.

Bibiche

29 augustus 2022

Ik heb nu vijf zitlessen gehad met Franklin ballen. Ik kon niet doorzitten op mijn paard. Hij gooit hoog op en is lang en groot. Door met ballen sponsen en elastiek te rijden op mijn paard, is er meer beweeglijkheid in mijn bekken-, heup gebied gekomen en krijg ik meer ontspanning en rust in mijn schouders en meer controle over mijn benen/enkels. Mijn lichtrijden is sterk verbeterd. En het recht op twee zitbeenknobbels zitten ook. Ik kan nu al in een rustig tempo ontspannen doorzitten. Dit ga ik samen met Simone en de Franklin ballen verder uitbouwen tot ik in een basis tempo ontspannen kan doorzitten op mijn paard.

Ik raad het iedereen aan om het te doen. En in combinatie met de ruiterfit training helpt het mij ook om weer goed te kunnen rijden met een ruiterspierblessure.
Groetjes Christel. 

-------------------

17 augustus 2022

Ik ben nu zo'n 4 maanden aan het lessen bij Simone. Mijn paard en ik zijn enorm vooruit gegaan. Simone legt goed uit en heeft feilloos door waar je punten liggen waaraan gewerkt moet worden. Ze is bezig tijdens de les met zowel het paard als jij als ruiter. Door tijdens de les de nadruk te leggen op je zit en lichaamsgebruik ben je bewust aan het paardrijden. Ik heb gemerkt dat mijn paard zoveel beter is gaan lopen en het werk als plezierig ervaart. De uitleg van Simone is rustig en geduldig en ze laat je voelen wat de reactie van een paard is op de vraag van de ruiter. Loop je even "vast" dan heeft Simone gouden tips om de boel weer draaiende te krijgen en te houden. Al met al super tevreden met de lessen.
Anouk

------------------------------ 

17 december 2021

In augustus dit jaar kwam ik bij Rilana (Sangers Horse Service) terecht voor een bit afspraak. Mos had wondjes in de mond door het bit en was op dat moment niet de leukste thuis.

Met Rilana ben ik aan het puzzelen gegaan naar een fijn bitje voor hem. We kwamen uit op een dubbel gebroken bit. Tijdens de afspraak liep hij hier het fijnst op. Een week mocht ik het bitje proberen. Na een paar dagen ging het met Mos fout. Hij pakt het bit vast en zet hem op het lopen en dit tot gevaarlijkst toe. Dit deed hij vaker daarvoor had ik hem een Myler in gedaan. Rilana vond de Myler niet bij hem passen. Dus heb ik Rilana gecontacteerd dat dit bit hem niet ging worden.
Zei vroeg of ze Simone mee mocht nemen. Tuurlijk ik sta overal voor open. Simone kwam mee. Ben samen met haar aan het puzzelen gegaan en Mos werd rustiger. Na een uurtje verder had ik al een ander gevoel. Ik vroeg haar of ze mij wilde helpen en dat doet ze nu. Elke 2 weken ga ik naar haar en we hebben weer lol en Mos is een heel ander Paard aan het worden. Mos gaat steeds meer zijn lijf gebruiken en meer over de rug lopen.
Ben enorm blij dat Rilana is geweest. Mos loopt nu nog steeds op een dubbel gebroken bit. Wel met contol functie. Dat is meer voor mij dan voor Mos. Geeft toch nog een stukje veiligheid. Ze heeft ook heel fijn mijn zadel opgevuld en door haar heb ik Simone leren kennen. Waar ik nu heel fijn les. Simone kijkt naar de hele combinatie en zet ons verder op de goede weg. Heeft veel kennis in huis en kan dat op verschillende manieren inzetten.
Beide bedankt!!

Monica

30 augustus 2021:
Ik heb links een chronische lies blessure (ruiterspier blessure) en hierdoor is rechts ook overbelast geraakt. Ik volg nu ruiterfit ongeveer twee maanden. Ik voel duidelijk verschil met voor die tijd. Ik heb meer ruimte gekregen in mijn lies waardoor ik weer grotere passen kan maken met lopen. Ik heb meer balans op het paard gekregen doordat mijn Core sterker wordt. Dit ontziet mijn lies ook waardoor ik minder pijn heb met paardrijden. Mijn osteopaat waar ik al geruime tijd naar toe ga, ziet ook verschil. Ik ben rechter geworden in mijn lichaam en in mijn rug. Ik ben dus heel blij met de ruiterfit lessen.
Groetjes Christel
------------------------------ 

16-05-2021:
De ruiterfitlessen van Moving Horses helpen mij bij mijn rugblessure, door het trainen van meer lichaamsbewustzijn en het uitvoeren van oefeningen die mijn buik- en rugspieren versterken. Ook in het zadel merk ik verschil, ik kan beter in balans meezitten met mijn paard en mijn houding wordt steeds beter. Super blij mee!!
Tamara
------------------------------
06-04-2021:
Toen ik op facebook voorbij zag komen dat Simone ruiterfit-trainingen organiseert was ik meteen nieuwsgierig. Met het paardrijden zelf is Simone al erg bezig met bewustwording van houding en zit en de impact hiervan. Toch blijkt het in de praktijk soms toch lastig je houding en zit te verbeteren. Met behulp van de ruiterfit-trainingen werk ik aan een sterkere 'core stability'. Wat ik zelf wilde verbeteren in het rijden was de verlichte zit boven de sprong. Dit heeft mij echt geholpen. Natuurlijk train ik ook veel balken en hindernisjes met mijn paard, maar door de ruiterfit-trainingen word je je echt bewuster! Bij mij is er tot nu toe veel verbeterd. Vooral de lijntjes met drafbalken en hierachter een sprong gaan een stuk beter betreft mijn houding, zit en balans.
Ook heb ik tot 26 weken van mijn zwangerschap wekelijks doorgetraind met Simone. Helaas gaat het nu niet meer voor mij lichamelijk, maar ik kan niet wachten om na die tijd weer snel aan de slag te gaan! Al met al: een super goede aanvulling op je training te paard. Simone neemt de tijd om de oefeningen goed uit te leggen en voor te doen. Ze helpt en begeleid goed tijdens de trainingen. Ook is het heel afwisselend qua kracht en conditietraining. Door dit af te wisselen is het extra leuk, maar ook heel goed om zelf aan je conditie te werken. Dit motiveert om behalve met de ruiterfit-training, ook zelf aan de slag te gaan om fitter te worden. We willen onze paarden in goede conditie hebben, laten we er dan zelf ook aan bijdragen om zelf ook in goede conditie te komen en blijven!
Groetjes Merel
------------------------------
05-04-2021:
Sinds begin januari ben ik begonnen met ruiterfit. Ik had in november een buikoperatie gehad, en voelde dat ik echt iets moest gaan doen om weer fit genoeg te worden om weer op niveau te kunnen paardrijden. Nu ik een tijdje bezig ben worden mijn spieren weer sterker. Simone stimuleert onze groep op een leuke manier. En het is gezellig om met z'n allen te doen.
Francis
-----------------------
23-03-2021:
Sinds een aantal weken volg ik de lessen die buiten worden gegeven in een ongedwongen sfeer onder een nauwkeurig toeziend oog van Simone! Ze legt alle oefeningen geduldig en perfect uit en ze zijn (ook voor amazones met weinig conditie) nog te doen ook!!
Nathalie

©2024 Stal Moving Horses. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.