Reviews

30 augustus 2021:
Ik heb links een chronische lies blessure (ruiterspier blessure) en hierdoor is rechts ook overbelast geraakt. Ik volg nu ruiterfit ongeveer twee maanden. Ik voel duidelijk verschil met voor die tijd. Ik heb meer ruimte gekregen in mijn lies waardoor ik weer grotere passen kan maken met lopen. Ik heb meer balans op het paard gekregen doordat mijn Core sterker wordt. Dit ontziet mijn lies ook waardoor ik ook minder pijn heb met paardrijden. Mijn osteopaat waar ik al geruime tijd naar toe ga, ziet ook verschil. Ik ben rechter geworden in mijn lichaam en in mijn rug. Ik ben dus heel blij met de ruiterfit lessen.
Groetjes Christel 

16-05-2021:
De ruiterfitlessen van Moving Horses helpen mij bij mijn rugblessure, door het trainen van meer lichaamsbewustzijn en het uitvoeren van oefeningen die mijn buik- en rugspieren versterken. Ook in het zadel merk ik verschil, ik kan beter in balans meezitten met mijn paard en mijn houding wordt steeds beter. Super blij mee!!
Tamara

06-04-2021:
Toen ik op facebook voorbij zag komen dat Simone ruiterfit-trainingen organiseert was ik meteen nieuwsgierig. Met het paardrijden zelf is Simone al erg bezig met bewustwording van houding en zit en de impact hiervan. Toch blijkt het in de praktijk soms toch lastig je houding en zit te verbeteren. Met behulp van de ruiterfit-trainingen werk ik aan een sterkere 'core stability'. Wat ik zelf wilde verbeteren in het rijden was de verlichte zit boven de sprong. Dit heeft mij echt geholpen. Natuurlijk train ik ook veel balken en hindernisjes met mijn paard, maar door de ruiterfit-trainingen word je je echt bewuster! Bij mij is er tot nu toe veel verbeterd. Vooral de lijntjes met drafbalken en hierachter een sprong gaan een stuk beter betreft mijn houding, zit en balans.

Ook heb ik tot 26 weken van mijn zwangerschap wekelijks doorgetraind met Simone. Helaas gaat het nu niet meer voor mij lichamelijk, maar ik kan niet wachten om na die tijd weer snel aan de slag te gaan! Al met al: een super goede aanvulling op je training te paard. Simone neemt de tijd om de oefeningen goed uit te leggen en voor te doen. Ze helpt en begeleid goed tijdens de trainingen. Ook is het heel afwisselend qua kracht en conditietraining. Door dit af te wisselen is het extra leuk, maar ook heel goed om zelf aan je conditie te werken. Dit motiveert om behalve met de ruiterfit-training, ook zelf aan de slag te gaan om fitter te worden. We willen onze paarden in goede conditie hebben, laten we er dan zelf ook aan bijdragen om zelf ook in goede conditie te komen en blijven!
Groetjes Merel

05-04-2021:
Sinds begin januari ben ik begonnen met ruiterfit. Ik had in november een buikoperatie gehad, en voelde dat ik echt iets moest gaan doen om weer fit genoeg te worden om weer op niveau te kunnen paardrijden. Nu ik een tijdje bezig ben worden mijn spieren weer sterker. Simone stimuleert onze groep op een leuke manier. En het is gezellig om met z'n allen te doen.
Francis

23-03-2021:
Sinds een aantal weken volg ik de lessen die buiten worden gegeven in een ongedwongen sfeer onder een nauwkeurig toeziend oog van Simone ! Ze legt alle oefeningen geduldig en perfect uit en ze zijn (ook voor amazones met weinig conditie) nog te doen ook!!

Nathalie